Edukativni obilasci i prevoz

Edukativni obilasci istorijskih i kulturnih znamenitosti

 

Agencija "PROMOTER" iz Kragujevca za obrazovanje u saradnji sa HTD "Šumarice" pruža svojim polaznicima programa i gostima uslugu organizovanja edukativnog obilaska istorijskih i kulturnih znamenitosti grada Kragujevca i okoline sa profesionalnim licenciranim vodičima na srpskom i engleskom jeziku u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Kragujevca, hotelima "Zelengora" i "Šumarice". Postoji mogućnost razgledanja znamenitosti i na drugim lokacijama.

   

Prevoz u zemlji i inostranstvu

Pružamo mogućnost i aerodromskih transfera do/sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu ili drugih destinacija u zemlji i inostranstvu iz/ka Kragujevcu i okolini u sklopu svojih edukativnih, stručnih i ostalih pratećih aktivnosti i sopstvenih potreba. Takođe, obavljamo TRANSFERE PREDAVAČA, UČESNIKA I OSTALIH AKTERA na kongrese, sajmove, simpozijume, seminare, stručne sastanke, kurseve, testiranja i druge skupove edukativnog karaktera u kojima „Promoter" ima aktivnog učešća, za specijalne programe team building-a za firme, kao i za polaznike višednevnih treninga u našim prostorijama u Kragujevcu, koje poseduju najsavremeniju opremu za pomenute namene.

Naša vozila

Vozila su novije proizvodnje marke PEUGEOT EXPERT TEPEE L2H1 (produžena verzija) 2.0 HDI140 KW kapaciteta do 1+7 mesta sa velikim prtljažnim prostorom, tehnički besprekorna sa najsavremenijom opremom (klima, LCD, navigacija, dvd/mp3, radio i CD plejer utičnice 12v/220v, udobna nagibna sedišta sa zaštitnim pojasevima, dupla bočna klizna vrata i dr.) koja uključuje mogućnost korišćenja mikrofona u kabini za stručnu, edukativnu ili turističku korespodenciju, besplatnu WiFi konekciju za korišćenje interneta tokom vožnje u Srbiji kao i lap top računare, koji su na raspolaganju za rad. Postoji mogućnost prenosa podataka na monitor u kabini tako da i transfer postaje interaktivan.

Dugogodišnje profesionalno iskustvo u radu naših saradnika sa zahtevnim klijentima (sa znanjem engleskog jezika), koji će vas preuzeti sa kućne adrese ili druge po želji i bezbedno (u najkraćem roku) dovesti do željene destinacije, na kojoj se edukativni ili stručni program održava. Takođe će vas sačekati na terminalu aerodroma, preuzeti vaš prtljag, udobno vas smestiti u moderno opremljena shuttle vozila i bezbedno dovesti do hotela, kongresnog centra, obrazovne ustanove ili drugog mesta gde se aktivnosti održavaju. Kašnjenje aviona se ne naplaćuje dodatno. Naša usluga je dostupna 7 dana u nedelji 24 sata. Na raspolaganju su i dodatni krovni prtljag za grupe predavača i učesnika sa više tehničke opreme.

Program 1:
Deo naše usluge koji se odnosi na edukativni obilazak grada Kragujevca (do 6 max):

Usluga se odnosi na edukativni program sa vodičem u trajanju od 2 do 3 sata i uključuje posetu "Miloševom vencu" sa posetom "Narodnom muzeju", Kneževom arsenalu i muzeju "Stara Livnica", Spomen parku "Kragujevački oktobar" sa posetom muzeju "21. oktobar", kao i panoramsko razgledanje grada. Nakon završetka programa predviđena je kafe pauza i osveženje u Hotelu „Šumarice".

Cena programa: 7.990 din.

 

Program 2:
Deo naše usluge koji se odnosi na pojedine programe učesnika
(do 7 max):

Kragujevac (Hotel "Zelengora") - Aerodrom "Nikola Tesla"
Aerodrom "Nikola Tesla"- Kragujevac (Hotel "Zelengora")

Cena programa: 12.600 din.

Program 3

Kragujevac - Aerodrom "Nikola Tesla" - Kragujevac
Aerodrom "Nikola Tesla"KragujevacAerodrom "Nikola Tesla"

Cena programa: 19.900 din.

   

Za ostale destinacije i zahteve po potrebi, gde se naši programi ili edukacije održavaju, molimo Vas da nas kontaktirate radi preciznijeg dogovora. Rezervacija je neophodna 24 časa pre transfera.