Petodnevni trening

DIZAJN ISTRAŽIVANJA SA PRIPREMOM PLANA ZA IZRADU SOPSTVENOG ISTRAŽIVAČKOG RADA

Kragujevac, 9-13. septembra 2016. godine
Hotel "Šumarice", Kragujevac

 

Agencija za obrazovanje "Promoter" u saradnji sa Medicinskim društvom za racionalnu terapiju Republike Srbije (MEDRAT®) organizuje: PETODNEVNI TRENING "DIZAJN ISTRAŽIVANJA SA PRIPREMOM PLANA ZA IZRADU SOPSTVENOG ISTRAŽIVAČKOG RADA" za grupu od 10 polaznika, u hotelu "Šumarice", Kragujevac, od 9. do 13. septembra 2016. godine. Predavač i instruktor na ovom treningu će biti prof. dr Slobodan Janković, primarijus, specijalista hirurgije i kliničke farmakologije, sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u oblasti izrade farmakoekonomskih analiza, istraživanja i farmakoekonomskih aplikacija.Trening će ovog puta biti namenjen, kako polaznicima koji se prvi put sreću sa izradama dizajna istraživanja, tako i naprednim polaznicima, koji su prethodno već pohađali neki od treninga u organizaciji Medrat-a.


   

Nastava je stepenovana po složenosti i odvijaće se delom zajedno za oba profila polaznika, a delom paralelno u dve prostorije. Posle prvog dana nastave koji je posvećen principima izrade dizajna istraživanja, instruktor će raditi sa svakim od polaznika individualno na izradi dizajna istraživanja sve do kompletiranja dokumenta.

Polaznici su u obavezi da sa sobom na kurs ponesu LAP-TOP RAČUNAR sa mogućnošću uspostavljanjaBEŽIČNE INTERNET VEZE, koju će obezbediti organizator. Preduslov za pohađanje treninga je poznavanje osnova rada sa računarskim programima MICROSOFT EXCEL i MICROSOFT WORD, verzija 2007 ili 2010. Zvanični jezik na treningu je SRPSKI, a za polaznike koji ne govore srpski jezik, biće obezbeđene posebne instrukcije na ENGLESKOM JEZIKU. S obzirom na veliko interesovanje za ovaj trening, u navedenom terminu nastava će biti organizovana za 10 KANDIDATA koji se prvi registruju. Postoji mogućnost organizovanja treninga u drugom terminu za kandidate koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.

 
   

TRAJANJE PROGRAMA:

Trening traje 5 dana, sa ukupno 35 sati nastave.

PREDAVAČ:

prof. dr Slobodan Janković – rukovodilac programa

MESTO ODRŽAVANJA:

Hotel "Šumarice" ili "Zelengora" Kragujevac, Srbija

PROFIL POLAZNIKA:

Studenti doktorskih studija, lekari, farmaceuti, stomatolozi, master studenti, istraživači i drugi zainteresovani.

REGISTRACIJA:

Skeniranu prijavu za trening i uplatnicu kotizacije poslati na e-mail: office@ promoter.edu.rs,  medrat@verat.net ili poslati faksom na 034/368-007. Original uplate dostaviti prilikom registracije učesnika.

KOTIZACIJA:

Kotizaciju u iznosu od 70.000 dinara uplatiti na:
AGENCIJA za obrazovanje „PROMOTER“
Svetozara Markovića 32
dinarski žiro račun: 275-0010225139049-53
devizni račun: 275-0010225139122-28
Societe Generale banka, Srbija.

Kotizacija obuhvata: smeštaj u hotelu "Šumarice" za vreme trajanja treninga, ishranu (pun pansion), parking, bežični internet, usluge hotelskog "Velnes centra", upotrebu zatvorenih bazena "SC Park", еdukativni obilazak sa posetom "Miloševom vencu", "Narodnom muzeju", "Kneževom arsenalu", muzeju "Stara livnica", muzeju "21. oktobar", spomen parku "Kragujevački oktobar", panoramsko razgledanje grada, kao i svečanu večeru.  Za učesnike programa je obezbeđen šatl-bus za transfere tokom trajanja treninga.

 

 

 

SMEŠTAJ:

Smeštaj je tokom treninga obezbeđen u hotelu "Šumarice" ili hotelu "Zelengora" u Kragujevcu.
Informacije o hotelima: www.sumaricedoo.com

ROK ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA ZA UČEŠĆE:

1. septembar 2016. godine, ukoliko ostane slobodnih mesta

ADRESA ZA SLANJE PRIJAVA ZA TRENING:

AGENCIJA PROMOTER
Svetozara Markovića 32, 34000 Kragujevac, Srbija
ili
Medicinsko društvo za racionalnu terapiju Republike Srbije ( MEDRAT)
Kneza Miloša 3A, 34000 Kragujevac, Srbija

E-mail: office@promoter.edu.rs, medrat@verat.net

Kontakt telefoni: 034/205-022, 205-770, 368-007, 064/173-79-89, 064/384-88-99
Faks: 034/368-007

Internet sajt: http://www.medrat.edu.rs, http://www.promoter.edu.rs

 

INFORMACIJE KOJE MOŽETE PREUZETI U VEZI ODRŽAVANJA TRENINGA:

Poziv za učešće

Program Treninga

   
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Medicinsko društvo za racionalnu terapiju Republike Srbije (MEDRAT®) je objavilo:KNJIGU
DIZAJN ISTRAŽIVANJAautora prof. dr Slobodana Jankovića

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Knjigu možete poručiti ovde