DVODNEVNI TRENING

IZRADA STATISTIKE SOPSTVENOG ISTRAŽIVAČKOG RADA ZA LEKARE, FARMACEUTE I STOMATOLOGE

Beograd, 27-28. oktobar 2018. godine
Meeting house"Bloom", Beograd

Agencija za obrazovanje Promoter edukacija u saradnji sa Medicinskim društvom za racionalnu terapiju Republike Srbije (MEDRAT®) organizuje: DVODNEVNI TRENING "IZRADA STATISTIKE SOPSTVENOG ISTRAŽIVAČKOG RADA ZA LEKARE, FARMACEUTE I STOMATOLOGE"

Trening će biti održan za grupu od 15 polaznika, u objektu meeting house "Bloom", od 27. do 28. oktobra 2018. godine. Predavač i instruktor na ovom treningu će biti prof. dr Slobodan Janković, primarijus, specijalista hirurgije i kliničke farmakologije, sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u oblasti izrade dizajna biomedicinskih istraživanja i doc. dr Srđan Stefanović specijalista kliničke farmakologije.

Trening će ovog puta biti namenjen, kako polaznicima koji se prvi put sreću sa izradama statistike istraživanja, tako i naprednim polaznicima.

Od prvog dana nastave koji je posvećen principima izrade statistike istraživanja, instruktori će raditi sa svakim od polaznika individualno na izradi statistike sopstvenih istraživanja i rezultata sve do kompletiranja dokumenta. Polaznici su u obavezi da sa sobom na kurs ponesu lap-top računar sa mogućnošću uspostavljanja bežične internet veze, koju će obezbediti organizator. Preduslov za pohađanje treninga je poznavanje osnova rada sa računarskim programima SPSS, Microsoft Excel i Microsoft Word Sažeto i jezgrovito predstavljanje teorije (sumiranje i predstavljanje podataka, verovatnoća, normalna raspodela, procena, testovi značajnosti i upoređivanje sredine malih uzoraka, regresija i korelacija, metode bazirane na rangu, analiza unakrsnog tabeliranja, klinička merenja, statistike mortaliteta i struktura populacije) koja čini osnovu određene nastavne celine kao i sistematska obrada i analiza već prikupljenih podataka ukoliko ih kandidati poseduju u programu SPSS za statistiku.

 

TRAJANJE PROGRAMA:

Trening traje 2 dana, sa ukupno 20 sati nastave

PREDAVAČ:

prof. dr Slobodan Janković – rukovodilac programa
doc. dr Srdjan Stefanović - edukator

MESTO ODRŽAVANJA:

Meeting house "Bloom",
Tolstojeva 17, Dedinje, Beograd, Srbija
http://bloommeetings.com

PROFIL POLAZNIKA:

Studenti doktorskih studija, lekari, farmaceuti, stomatolozi, master studenti, istraživači i drugi zainteresovani.

REGISTRACIJA:

Prijavu za trening popuniti elektronski na sajtu Promoter edukacije/Medrat-a. Skeniranu uplatnicu kotizacije poslati na e-mail: office@promoter.edu.rs, medrat@verat.net ili poslati faksom na 034/368-007. Original uplate dostaviti prilikom registracije učesnika.

KOTIZACIJA:

Kotizaciju u iznosu od 35.000 dinara uplatiti na: AGENCIJA za obrazovanje „PROMOTER EDUKACIJA“ Svetozara Markovića 32, Kragujevac dinarski žiro račun 275-0010227906862-08 Societe Generale banka, Srbija.

Kotizacija obuhvata: prisustvo programu, edukativni materijal, knjigu „OSNOVE STATISTIKE ZA LEKARE, FARMACEUTE I STOMATOLOGE“ autora prof. dr Slobodan Jankovića i doc. dr Srđana Stefanovića, kafe pauze i osveženje, koktel dobrodošlice, ručak oba radna dana, parking, bežični internet. Za učesnike programa je obezbeđen šatl-bus za transfere tokom trajanja treninga.

Doplata za smeštaj u hotelu "Villa Mistique" je 6000 dinara za prenoćište sa doručkom u jednokrevetnoj sobi sa parkingom. U dvokrevetnoj sobi cena je 8000 dinara sa doručkom za učesnike treninga (za dve osobe). Smeštaj je u neposrednoj blizini objekta "Meeting house Bloom", " gde se trening održava.

IZVRŠNI ORGANIZATOR:

AGENCIJA za obrazovanje PROMOTER
Adresa: Svetozara Markovića 32, 34000 Kragujevac, Srbija
Telefon: +381(0)34/205-022, 205-770,
Faks:       +381(0)34/368-007,
Mobilni: +381(0)64/384-88-99
E-mail: office@promoter.edu.rs, medrat@verat.net
Internet sajt: http://www.promoter.edu.rs http://www.medrat.edu.rs 

 

INFORMACIJE KOJE MOŽETE PREUZETI U VEZI ODRŽAVANJA DVODNEVNOG TRENINGA - IZRADA STATISTIKE SOPSTVENOG ISTRAŽIVAČKOG RADA ZA LEKARE, FARMACEUTE I STOMATOLOGE;

Poziv za učešće

Plakat/Poster

Popuni elektronsku prijavu

Program rada treninga

Primer pravilno popunjene uplatnice kotizacije